Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Takazumi Care Yugen 750 gr koi voer
Takazumi Care Yugen 750 gr koi voer

Takazumi Care Yugen 750 gr koi voer
€ 37.50
Artikelcode: CYnv0904
Takazumi Care Yugen 750 gr koi voer
  • Productinformatie

Met immunomodulator voor top-afweer

Yugen is een volledig voer voor koi met een toegevoegde bacteriële immunomodulator, waardoor het een weergaloos effect heeft op het immuunsysteem van de koi.
Toediening van Yugen resulteert zowel bij de opgroeiende als bij de volwassen koi in zeer korte tijd in een goed ontwikkeld en superieur functionerend immuunsysteem.
Dit uit zich in een verbazingwekkend snelle groei, spectaculaire kleurontwikkeling en bovenal in een sterke verbetering van de natuurlijke weerstand.

Yugen is een toepassing die voortkomt uit de levenslange zoektocht van professor John en Mrs Cynthia Stanford naar methoden om het immuunsysteem van mens en dier te versterken.
Toediening van Yugen resulteert zowel bij de opgroeiende als bij de volwassen Koi in zeer korte tijd in een compleet ontwikkeld en superieur functionerend immuunsysteem!

Samenstelling
vismeel, vis- en plantaardige oliën, graan en graanproducten, tarwekiemen, aminozuren en immunomodulator bioprotein 00635-en (fefac feed materials register) Koolhydraten 46,0%, ruwe proteïne 35,0%, ruwe as 6,0%, ruwe oliën en vetten 4,0%, ruwe celstof 2,9%, fosfor 0,8 %

Gebruik
Voer Yugen in plaats van het normale voer 4 x per jaar gedurende 5 dagen, met tussenpozen van minimaal 2 maanden en in elk geval kort vóór en kort ná de winterperiode.