Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Takazumi Algaefix 1 KG (Tegen Draadalg)
Takazumi Algaefix 1 KG (Tegen Draadalg)

Takazumi Algaefix 1 KG (Tegen Draadalg)
€ 19.95
Artikelcode: HCng4056
Takazumi Algaefix 1 KG (Tegen Draadalg)
  • Productinformatie

Takazumi Algaefix 1 KG (Tegen Draadalg)

Als er een ding is waaraan elke vijverliefhebber/koihobbyist een gruwelijke hekel aan heeft dan is dat draadalg. Er zijn veel producten op de markt die beweren dit probleem te kunnen oplossen, maar slechts erg weinig kunnen dit ook in de praktijk waarmaken.

Takazumi is bijzonder gelukkig dat het nu een product kan introduceren dat dit probleem vlekkeloos uit de vijverwereld kan helpen.

Zoals bij de meeste waterverzorgingsproducten, is een goede zuurstof niveau gewenst. Na gebruik de handen wassen en op een droge plaats, buiten bereik van kinderen, bewaren. Hoewel er geen nadelige gevolgen bekend zijn, bevelen wij aan om Takazumi Algaefix niet te gebruiken in combinatie met medicijnen of chemisch middelen. Zorg er altijd voor om Algaefix pas 10 dagen na het gebruik van dergelijke middelen toe te voegen.

Takazumi Algaefix is veilig voor vijvervissen en -planten en ook voor biologische filters.

Een afgestreken maatlepel (30 gram) Takazumi Algaefix is genoeg voor 375 liter vijverwater; 1 KG is voldoende voor 12,5 M3.

Bereken de hoeveelheid aan de hand van de inhoud van uw vijver. Meng deze hoeveelheid door een emmer vijverwater en verdeel het mengsel gelijkmatig over het oppervlak van uw vijver.
Het vijverwater kan wat witachtig kleuren, maar dat is binnen enkele dagen volledig verdwenen.
Voor een optimaal resultaat moet het vijverwater voldoende zuurstof bevatten. Extra beluchten is geen overbodige luxe en word zeker aangeraden als er windes of steuren in uw vijver aanwezig zijn. (zuurstof producten voor uw vijver vindt u hier)
Normaal gesproken zijn 1 á 2 behandelingen per jaar voldoende, maar vaker gebruiken mag ook.

Bewaar Takazumi Algaefix buiten bereik van kinderen en op een droge plaats.