Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home    Voer   Takazumi
Takazumi

Alleen het beste voor uw koi

Waarom met minder genoegen nemen, als kwaliteit binnen handbereik is?

Takazumi Professional Koi Food wordt voortdurend uitvoerig in de praktijk getest en door voedingstechnologen en visbiologen steeds verder ontwikkeld. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het effect op de gezondheid, groei en kleurontwikkeling van zowel jonge als volwassen Koi in de verschillende seizoenen. Ook de gevolgen voor de waterkwaliteit hebben steeds onze bijzondere aandacht. Door niet aflatend onderzoek in het research centrum van onze producent kunnen wij de belastende invloed op de waterkwaliteit door het voeder steeds verder minimaliseren.
Steeds meer Koi hobbyisten en ondernemers in de Koi vakhandel hebben al ontdekt dat betaalbare kwaliteitsproducten inderdaad binnen handbereik zijn. Zij geven hun eigen Koi Takazumi Professional Koi Food.
Met een assortiment van vijf verschillende Koi voeders verrijkt Takazumi Professional Koi Food de markt met kwaliteit waar volgens ons elke Koi recht op heeft. Hiermee kunt u uw voederschema afstemmen op uw eigen Koi, de leefomgeving in hun vijver en op alle seizoenen. Takazumi Professional Koi Food wordt aangeboden in kunststof emmers. Dit biedt extra bescherming in een vochtige berging en tegen hongerige knagers die ook wel een brokje lusten.

Weergave