Inloggen
Winkelwagen

Geen items!


 

Home     Green Reset 40 (20w UV)
Green Reset 40 (20w UV)

Green Reset 40 (20w UV)
€ 299.00
Artikelcode: SB954
Green Reset 40 (20w UV)
  • Productinformatie

GREEN RESET DRUKFILTER MET UV-C
Nieuwe compacte drukfilters met een uniek, gepatenteerd, schoonmaak systeem! 3 voudige filtratie: mechanisch, biologisch en UV. Water komt het filter binnen en wordt door de schuimlaag mechanisch gefilterd waarna het via de bioballen en de UV lamp weer naar buiten gaat.

Reinigen: de kraan wordt op de spoelstand gezet, de hendel wordt omhoog getrokken en de stangen worden een kwartslag gedraaid zodat de “voetjes” de filtersponzen omlaag kunnen drukken. Door de hendel op en neer te bewegen wordt het vuil uit de filtersponzen geperst. Dit kan overigens ook met de voeten gebeuren om meer kracht uit te kunnen oefenen! Het vuile water verlaat het filter via de afvoeraansluiting. Het filter hoeft dus niet open en men kan spoelen met droge, schone handen!

Aansluitingen: 1” bu.dr. incl. slangtules 25/32mm. Max. druk 0,4 bar. De max. vijverinhoud is met lichte visbezetting. Voor vijvers met veel vis en weinig schaduw wordt de max. inhoud gehalveerd. Het filter kan tot aan het deksel worden ingegraven.

Afmetingen: 38x70cm
Inhoud: 40 Liter
Max. vijver: 16 m3
Max flow: 8 m3/uur
Filterspons: 4 (18 liter)

.


Filteren: water komt het filter binnen en wordt door de schuimlaag mechanisch
gefilterd waarna het via de bioballen en de UV lamp weer terug naar de vijver gaat
Reinigen: de kraan wordt op de
spoelstand gezet, de hendel wordt omhoog getrokken en de stangen worden een kwartslag gedraaid zodat de “voetjes” de filtersponzen omlaag kunnen drukken.
Door de hendel op en neer te bewegen wordt het vuil uit de filtersponzen geperst.
Het vuile water verlaat het filter
via de afvoeraansluiting.